Help WIK aan-pakken!

Afgelopen zaterdag heeft turnvereniging WIK Den Hoorn weer glansrijke resultaten behaald bij de regionale turncompetitie (TuCo). Ondanks dat WIK Den Hoorn in de regio een kleine vereniging is, waren zowel de meisjes als de jongens in de diverse categorie├źn goed vertegenwoordigd op het podium.

De totale score over de twee competitiedagen was 2 x goud, 3 x zilver en 3 x brons. Zo was er een gouden medaille bij de jongens voor Diez van den Bijl en Jurre Knaap, een zilveren plak voor Ruben Lindthorst en Lennart Sanders en voor Thijmen Sanders en Milo Verhaar een bronzen medaille.

Bij de meisjes was er een zilveren medaille voor Tessa Batenburg en een bronzen medaille voor Isabelle van der Poel. En niet te vergeten; uit de positieve reacties van de jongens en meisjes blijkt dat ze het weer goed naar hun zin hebben gehad.

Turnvereniging WIK Den Hoorn viert in juli 2015 haar 60-jarig jubileum. Het jubileum is een mooi moment om alle leden van een representatief trainingspak voor de wedstrijden te voorzien. Daarmee is de vereniging goed herkenbaar en blijven de spieren warm. Wie helpt WIK aan-pakken? We zijn op zoek naar sponsors die ons willen helpen om 50 pakken te kunnen kopen. Wellicht voor uw bedrijf een goede sponsormogelijkheid? Mocht u ons hierin willen steunen, neem dan contact op met WIK Den Hoorn via email helpwikaanpakken@gmail.com of per telefoon met Niek Knaap op 06-54974741.